VODOMJERNI ORMARIĆI

 

Vodomjerni ormarićiProizvodimo i opremamo vodomjerne ormariće prema zahtjevima Zagrebačkog Holdinga, Podružnica Vodoopskrba i odvodnja Zagreb i to prema propisanoj Tehničkoj normi TN-611-2007-04-01.

Vodomjerni ormarić napravljen je od čeličnog lima plastificiranog bijelom bojom. Armatura u vodomjernom ormariću sastoji se od mesinganih niplova ¾" za spoj direktno na vanjsku instalaciju, kuglastih ventila ¾" sa i bez ispusta ("KOVINA"), teleskopskom spojnicom ¾", produženom spojnicom ¾" te pocinčanom premosnicom 190mm koja privremeno zamjenjuje vodomjer.

Vodomjerni ormarić također sadrži i nosač za vodomjer, gumeni čep na jednom od odvoda ormarića, natpisne pločice na vratima ormarića te ključ sa bravicom KO-10. Svi vodomjerni ormarići prije isporuke tlačno se ispituju na 20 Bar.

HORIZONTALNA I VERTIKALNA IZVEDBA VODOMJERNIH ORMARIĆA

Prema potrebama kupca (odnosno projektu vodovodne instalacije) proizvodimo vodomjerne ormariće u vertikalnoj i horizontalnoj izvedbi.

 

 

"ZIMSKA" IZVEDBA VODOMJERNIH ORMARIĆA

Svi tipovi vodomjernih ormarića mogu se izvesti u "ZIMSKOJ" izvedbi sa termo izoliranim vratima, te grijačem (24VAC) i termostatom kako ne bi došlo do smrzavanja same instalacije i vodomjera. Ova izvedba vodomjernog ormarića našla je široku primjenu pri gradnji objekata gdje su ulazi u stanove ili poslovne prostore sa vanjske strane objekta (npr. galerije, logje...).

 

 

Također svi tipovi vodomjernih ormarića se (u skladu s interijerom objekta) mogu proizvesti u drugim bojama te od INOX lima.

OMBUS

Ormarić za smještaj opreme za daljinsko očitavanje (OMBUS-1) također je tipski, te je pripremljen za montažu upravljačke elektronike za očitavanje impulsnih mjerila.

 

Svi vodomjerni ormarići posjeduju certifikat o kvaliteti materijala.

 

Povratak

B METERS - kalorimetri, EM mjerači protoka, vodomjeri i oprema

VARGON - cijevi i armature za vodu i odvodnju

LIV - vodokotlići i sifoni

APOLLO VALVES - ventili za zaštitu od povratnog toka (ZOPT)

ALPRO-ATT - cijevi za unutarnju (kućnu) i vanjsku kanalizaciju

WAVIN (EKOPLASTIK) - PPR cijevi i armature za vodu

ELSTER - vodomjeri

ZENNER, MINOL - vodomjeri

SLOVARM - ventili i kuglaste slavine

KOVINA - ventili i armature za vodu

TAC - PVC cijevi

ISOIL - elektromagnetski mjerači protoka

KROHNE - elektromagnetski mjerači protoka

CALEFFI - ventili za regulaciju tlaka

MIV Varaždin - vanjski vodovod i kanalizacija